Een prima start in het groene hart!

Welkom

Welkom op de website van OBS De Ammers!
 

Op onze website vindt u informatie over onze school, foto's van activiteiten, nieuwsbrieven en informatie uit de verschillende groepen. Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en om de sfeer van De Ammers te proeven.
Meer weten? Lees snel verder en klik hier.
 

Laatste nieuws

Schoolkamp groep 7 en 8

30 mei 2023

De leerlingen van groep 7 en 8 zijn, uitgezwaaid door de andere groepen, vertrokken naar Loon op Zand. We wensen hen en hun

lees meer...

Kom kennismaken

Wordt uw zoon/dochter binnenkort 4 jaar?

Een basisschool kiezen doe je niet ‘zomaar’, wij raden aan om op meerdere scholen te gaan kijken. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken; een basisschool kies je immers voor de komende 8 jaar! Kom gerust een keer kennismaken en sfeer proeven, we vertellen u graag meer over ons onderwijs en laten graag onze school zien.
Voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar hebben we regelmatig een peuterochtend, kijk in de kalender voor de data!


Zij-instroom leerlingen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op een later moment een nieuwe basisschool moet kiezen, bijvoorbeeld door verhuizing of door andere omstandigheden. Wat de reden ook is, u bent altijd van harte welkom om te komen kijken of onze school bij u en uw kind past.
Tijdens het kennismakingsgesprek laten we u graag onze school zien en stel gerust de vraag aan onze leerlingen hoe zij onze school ervaren!